Saturday, February 24, 2007

Dei tre agentane

Dei tre agentane? Dersom du ikke var i mediatimen fredag 23.02.06, aner du nok ikke hva det er snakk om. Dei tre agentane er nemlig navnet på et såkalt radioshow, som ble laget av Marita, Siri og Elisabeth.

Jeg vil påstå at vi var tidlig ute med å glede oss når vi høre at klassen skulle lage ulike podcaster. Vi tre jentene satte oss sammen og tenkte at vi aldri kom til å finne et passende navn, ja, for navn kan ofte være noe av det vanskeligste.. Det var da Siri kom med det glimrende forslaget ”Dei tre agentane”. Både jeg og Marita ble mektig imponert over forslaget og sa med en gang fra til JaO at navnet på gruppa var klart!

Vi fikk beskjed om at vi ikke fikk mange timene på skolen til å jobbe med radioen. Dermed ble til en del jobbing utenfor skolen. Det å lage radioen er det jeg vil kalle mer krevende enn først antatt, men likevel så morsomt at det ikke gjør så mye at det er tidkrevende. Vi har virkelig lært om klipping av de forskjellige lydklippa og det å bruke Audacity, som er programmet vi lagde radioen i.

Under innspillinga blei det mye latter, kanskje mer enn det som var bra. Dermed ble det til at en del av opptaka måtte tas på nytt, rett og slett fordi vi hørte knising og latter i bakgrunnen! Vi bestemte oss for å lage et lite innslag på slutten av programmet der vi satte inn tabbene våre. For ja, det var noen av dem.

Et virkelig morsomt prosjekt.

No comments: